Abrikozensorbet

Ingrediënten
  • 900 gram Abrikozen (zonder pit, mag uit blik. )(Als je ze in sap neemt, hoef je er niet perse extra zoetstof aan toe te voegen.)
  • 100 gram Kristalsuiker of zoetstof naar keuze
  • 1/2 theelepel Vers Citroensap
  • 560 gram Ijsklontjes
Instructies
  • 1. Voeg de suiker, abrikozen en het citroensap toe aan de WildSide of FourSide Jar en zorg ervoor dat de deksel er goed op zit.
  • 2. Mix op de "Batters"-cyclus of mix op een medium tot medium-lage snelheid gedurende 30 seconden.
  • 3. Voeg het ijs toe en sluit de deksel goed af.
  • 4. Selecteer "Ice Cream" of mix gedurende 15 seconden op een lage snelheid en mix vervolgens gedurende 30 seconden op een medium tot medium-hoge snelheid.
  • 5. Als de textuur niet voldoende bevroren is, roer dan en voeg dan nog 1 kopje ijs toe en sluit het deksel. Mix op gemiddelde snelheid tot het ijs is gehakt en de gewenste textuur is bereikt.
  • 6. Opmerking: Als uw Blendtec geen ijs/bevroren yoghurt-knop heeft, blend dan 15 seconden op lage snelheid en mix vervolgens 30 seconden op middelhoge snelheid. Als er meer moet worden gemengd, drukt u meerdere keren op pulse tot de gewenste textuur is bereikt.
Voedingswaren
  • portie a 75 gram:
  • Vet 0 gram
  • Natrium 0 gram
  • Cholesterol 0 gram
  • Koolhydraten 14 gram
  • Vezels 1 gram
  • Suiker 12 gram
  • Eiwit 1 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *