Amandelmelk

Ingrediënten
  • 2 eetlepels agave nectar
  • 1 kopje amandelen (nacht geweekt en gespoeld!)
  • 1/8 theelepel zout
  • 1 theelepel vanille exact
  • 4 kopjes a 250 ml water
Instructies
  • 1. Vul de Fourside of Wildside+ kan met water en dan de (min) 1n nacht geweekte amandelen. Bevestig de deksel.
  • 2. Selecteer het “whole juice” programma of blend op een medium high speed voor 50-60 seconden
  • 3. Plaats een keukenzeef of vergiet op een maatbeker en vouw de kaasdoek hier overeen. Giet het amandelmengsel er langzaam doorheen om de vezels te verwijderen.
  • 4. Spoel de kan en doe de gefilterde melk samen met de overgebleven ingrediënten terug in de kan en doe de deksel op de kan
  • 5. Druk op “Pulse” 3 tot 5 keer
  • 6. Serveer of bewaar in de koelkast tot wel 3 dagen
  • 7. Voeg alle ingrediënten toe in de WildSide+ of FourSide jar en doe de deksel erop.
  • 8. Blend op High speed voor 15 tot 20 seconden.
  • 9. Serveer met wat ijs en geniet!
Benodigdheden
  • Kaasdoek (neteldoek) of notenmelkzak of oud T-shirt
  • Blender
  • Keukenzeef of vergiet
  • Maatbeker
  • Afsluitbare fles
MEER RECEPTEN