Brownie Proteïne Bar
Ingrediënten
- 140 gram amandelen (voor 3 uur geweekt en daarna gezeefd.)
- 65 gram Pecannoten
- 118 ml Water
- 150 gram Dadels
- 1 eetlepel Chiazaad
- 22,5 gram Havermout
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 1 eetlepel Cacaopoeder
Instructies
- 1. Verwarm de oven voor op 95 graden Celsius.
- 2. Voeg de amandelen, pecannoten en het water toe aan de FourSide Jar en blend dit voor 20 seconden op een lage snelheid.
- 3. Voeg nu de rest van de ingrediënten op benoemde volgorde toe aan het de Jar en blend dit voor 30 seconden op een lage snelheid.
- 4. Plaats het mengsel op een ingesprayde/ingevette bakplaat van ongeveer 22x22 cm. Druk het mengsel goed aan en verdeel het geleidelijk over de plaat.
- 5. Bak dit voor 50 min op 100 graden Celsius.
- 6. Laat het vervolgens afkoelen en snijdt het daarna in stukjes van 5x10 cm.
- 7. Plaats het in vershoudfolie om het te bewaren, dit kan voor 3 dagen in de koelkast en voor een maand in de vriezer.
Voedingswaren
- 1 proteïne bar:
- Vet 15 gram
- Verzadigde Vetten 1 gram
- Zout 6mg
- Koolhydraten 21 gram
- Vezels 5 gram
- Suiker 10 gram
- Proteïne 6 gram
MEER RECEPTEN