Brownie Proteïne Bar

Ingrediënten
  • 140 gram amandelen (voor 3 uur geweekt en daarna gezeefd.)
  • 65 gram Pecannoten
  • 118 ml Water
  • 150 gram Dadels
  • 1 eetlepel Chiazaad
  • 22,5 gram Havermout
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 1 eetlepel Cacaopoeder
Instructies
  • 1. Verwarm de oven voor op 95 graden Celsius.
  • 2. Voeg de amandelen, pecannoten en het water toe aan de FourSide Jar en blend dit voor 20 seconden op een lage snelheid.
  • 3. Voeg nu de rest van de ingrediënten op benoemde volgorde toe aan het de Jar en blend dit voor 30 seconden op een lage snelheid.
  • 4. Plaats het mengsel op een ingesprayde/ingevette bakplaat van ongeveer 22x22 cm. Druk het mengsel goed aan en verdeel het geleidelijk over de plaat.
  • 5. Bak dit voor 50 min op 100 graden Celsius.
  • 6. Laat het vervolgens afkoelen en snijdt het daarna in stukjes van 5x10 cm.
  • 7. Plaats het in vershoudfolie om het te bewaren, dit kan voor 3 dagen in de koelkast en voor een maand in de vriezer.
Voedingswaren
  • 1 proteïne bar:
  • Vet 15 gram
  • Verzadigde Vetten 1 gram
  • Zout 6mg
  • Koolhydraten 21 gram
  • Vezels 5 gram
  • Suiker 10 gram
  • Proteïne 6 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *