Chocolade Cereals Met Frosting (Calvin and Hobbes)

Ingrediënten
  • 225 gram Cocoa Puffs
  • 80 gram Chocolate Chips (Dr.Oetker)
  • 1 theelepel Kaneelpoeder
  • 120 gram Pindakaas
  • 57 gram Boter
  • 170 gram Poedersuiker
  • 1 theelepel Vanille-Extract
Instructies
  • 1. Voeg de Chocolate Chips, Pindakaas en boter toe aan een magnetronbestendige mengschaal. Stop dit voor ongeveer 1 minuut op een hogere wattage in de magnetron. Roer dit tussendoor even door en stop het vervolgens weer voor ongeveer 30 seconden in de magnetron. Roer het vervolgens toch een glad mengsel.
  • 2. Voeg nu het Vanille-extract en de kaneelpoeder toe aan het mengsel.
  • 3. Voeg nu de Cocoa Puffs toe en roer totdat alle cereals goed zijn bedekt.
  • 4. Stop nu het mengsel in een 8 Liter afsluitbaar zakje.
  • 5. Voeg vervolgens de poedersuiker toe aan deze zak en schud deze totdat alle cereals zijn bedekt.
  • 6. Plaats het mengsel op bakpapier en laat het vervolgens afkoelen. In een afsluitbare container in de koelkast te bewaren.
  • 7. Je kunt dit gerecht als fingersnack eten of als cereal met melk als ontbijt.
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *