Chocolade Pecan Taart

Ingrediënten
  • Korst/bodem:
  • 218 gram Rauwe Pecannoten
  • 2 1/2 eetlepel Kokosboter
  • 60 gram Cacao nibs
  • 3 eetlepels Rauwe Kokos Kristalsuiker
  • 1 eetlepel Vanillepoeder of vloeibaar extract
  • 1 snufje roze Zout
  • Vulling:
  • 2 super rijpe Bananen
  • 146 gram rijpe Avocado
  • 109 gram Rauwe Pecannoten
  • 4 eetlepels Rauwe Kokos Kristalsuiker
  • 5 eetlepels Rauw Cacaopoeder
  • 1 eetlepel Vanilliepoeder of vloeibaar extract
Instructies
  • 1. Voeg pecannoten toe aan de WildSide+ Jar en Pulse totdat je de gewenste consistentie hebt bereikt.
  • 2. Voeg boter, nibs, suiker, vanille, zout toe. Pulseer tot je een grove consistentie krijgt en de ingrediënten beginnen te binden. Als je mengsel te droog is, kun je er langzaam ongeveer 1-2 eetlepels water bij sprenkelen om het op gang te krijgen.
  • 3. Zodra het korstmengsel klaar is, schep het eruit en druk het in een 23 cm taartvorm met een verwijderbare bodem als je die hebt. Je kunt er ook een simpele taart van maken als je geen taartvorm hebt. Gebruik gewoon wat je in je keuken hebt staan.
  • 4. Zodra de korst in de pan is geperst, dek je deze af met aluminiumfolie en plaats je deze in de vriezer terwijl je verder gaat om de vulling te maken.
  • 5. Meng de ingrediënten voor de vulling in de Blendtec-blender tot een dikke chocoladepudding-achtige consistentie is bereikt. Meng niet te lang, anders worden de avocado en banaan te waterig en kunnen de vetten scheiden. Je kunt ook stoppen, proeven en de hoeveelheid cacaopoeder en kokossuiker naar wens aanpassen. Wees voorzichtig, want je wilt het niet te bitter of te zoet maken!
  • 6. Eenmaal gemengd, schep de vulling in de taartbodem, bedek met pecannoten voor decoratie, dek af met aluminiumfolie en zet terug in de vriezer. Vries in tot het stevig is. Kan ingevroren worden geserveerd, of ontdooid gedurende 10-15 minuten als je de voorkeur geeft aan een zachtere textuur.
MEER RECEPTEN