Chocolade/Pindakaas muffins

Ingrediënten
  • 3 eetlepels Ongezoete Amandelmelk (vanille)
  • 1 gerijpte Banaan
  • 1 groot Ei
  • 160 gram Creamy Pindakaas
  • 2 theelepels Vanille-extract
  • 3 eetlepels Cacaopoeder (ongezoet)
  • 1/2 theelepel Baking Soda
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 30 gram Reeses Peanutbutter Chips (optioneel, in Nederland moeilijk verkrijgbaar)
  • 3 eetlepels Agave (honing, of maplesiroop
Instructies
  • 1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
  • 2. Voeg alle ingrediënten, behalve de Peanutbutter chips toe aan de WildSide of FourSide Jar en doe de deksel er vervolgens zorgvuldig op.
  • 3. Selecteer het programma 'dips' of blend op een medium-low speed voor ongeveer 30 seconden.
  • 4. Roer nu eventueel de Peanut Butter chips er doorheen.
  • 5. Stop het mengsel nu in een ingevette muffinvorm en decoreer eventueel nog extra met chocolate chips.
  • 6. Bak voor 15-18 min op 180-190 graden (totdat ze gaar zijn)
Voedingswaren
  • Vet 6 gram
  • Verzadigde Vetten 2 gram
  • Cholesterol 20mg
  • Sodium 135mg
  • Koolhydraten 15 gram
  • Vezels 2 gram
  • Suikers 9 gram
  • Proteïne 5 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *