Chocolade/Pindakaas muffins
Ingrediënten
- 3 eetlepels Ongezoete Amandelmelk (vanille)
- 1 gerijpte Banaan
- 1 groot Ei
- 160 gram Creamy Pindakaas
- 2 theelepels Vanille-extract
- 3 eetlepels Cacaopoeder (ongezoet)
- 1/2 theelepel Baking Soda
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 30 gram Reeses Peanutbutter Chips (optioneel, in Nederland moeilijk verkrijgbaar)
- 3 eetlepels Agave (honing, of maplesiroop
Instructies
- 1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
- 2. Voeg alle ingrediënten, behalve de Peanutbutter chips toe aan de WildSide of FourSide Jar en doe de deksel er vervolgens zorgvuldig op.
- 3. Selecteer het programma 'dips' of blend op een medium-low speed voor ongeveer 30 seconden.
- 4. Roer nu eventueel de Peanut Butter chips er doorheen.
- 5. Stop het mengsel nu in een ingevette muffinvorm en decoreer eventueel nog extra met chocolate chips.
- 6. Bak voor 15-18 min op 180-190 graden (totdat ze gaar zijn)
Voedingswaren
- Vet 6 gram
- Verzadigde Vetten 2 gram
- Cholesterol 20mg
- Sodium 135mg
- Koolhydraten 15 gram
- Vezels 2 gram
- Suikers 9 gram
- Proteïne 5 gram
MEER RECEPTEN