Frozen Sinaasappel Champagne

Ingrediënten
  • 240ml Sinaasappelsap
  • 475 ml Champagne Brut, extra droog of Prosecco
  • 110 gram Sinaasappelsorbet
  • Sinaasappelrasp voor garnituur
Instructies
  • 1. Verdeel het sinaasappelsap over een tray met 8 ijsblokvormpjes, Laat dit invriezen totdat deze vast zijn geworden.
  • 2. Stop vervolgens alles behalve de sinaasappelrasp toe aan de WildSide Jar en laat de champagne bubbels even voordat je gaat blenden. Zorg ervoor dat de deksel er goed op zit en selecteer vervolgens het programma 'ice crush'
  • 3. Giet het vervolgens in een koud champagne glas en garneer eventueel met de sinaasappelrasp. Enjoy en Fijne Koningsdag!
  • 4.
  • 5. Voor een alcoholvrije-versie kun je de champagne vervangen voor Koolzuurhoudende witte druivensap.
Voedingswaren
  • Vetten 1 gram
  • Natrium 27mg
  • Koolhydraten 36 gram
  • Vezels 1 gram
  • Suiker 24 gram
  • proteine 2 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *