Gekruide Broodstengels

Ingrediënten
  • 60 ml Warm Water
  • 4 gram Droge Gist
  • 2 theelepels Honing
  • 2,5 gram Zout
  • 3 theelepels (7,5 ml) Olijfolie
  • 90 gram Bloem
Instructies
  • 1. Voeg de eerste 3 ingrediënten toe aan de Twister Jar en plaats de deksel erop. Houd één hand op de deksel en met de andere hand kies je voor de optie 'Pulse' en dit herhaal je 2 keer. Laat vervolgens het mengsel reizen voor ongeveer 5-10 minuten.
  • 2. Voeg de overige ingrediënten toe en plaats de deksel op de Twister Jar. Houd één hand op de deksel en met de andere hand kies je voor de optie 'Pulse' en dit herhaal je dit keer 6-8 keer totdat al het bloem is inbegrepen in het deeg. Zorg dat je van het deeg een deegbal kunt maken. Zorg ervoor dat je de twister Jar tegen de klok in laat draaien tijdens het blenden.
  • 3. Verwarm de oven voor op 230 graden Celsius. Zet hier ook alvast de benodigde schaal in.
  • 4. Laat ondertussen het deeg reizen met de deksel erop.
  • 5. Verdeel het deeg in 6 stukken en rol deze uit in een broodstengel vorm op een ge-oliede ondergrond of een ondergrond met bloem.
  • 6. Plaats deze broodstengels in de schaal die in de oven gaat. Voeg voor extra smaak kruiden en- of kaas toe.
  • 7. Bak ze in de oven totdat ze goudbruin kleuren. Dit zal ongeveer 6-10 minuten duren.
  • 8. Laat ze eerst minstens 3-5 minuten afkoelen voor je ze serveert,
Voedingswaren
  • 1 Broodstengel bevat:
  • Vet 1 gram
  • Cholesterol 0 mg
  • Sodium 40 mg
  • Koolhydraten 13 gram
  • Vezels 0 gram
  • Suikers 1 gram
  • Proteïne 2 gram
Benodigdheden
  • Twister Jar
  • Oven Schaal/plaat
MEER RECEPTEN