Gember/Peer Soep op basis van Courgettesoep
Ingrediënten
- 2 geschilde Courgettes
- 2 ongeschilde Zomer- of Hokkaido Pompoenen
- 1 geschilde Koolraap
- 1 a 2 Sjalotjes
- 800 ml Kip- of Vegetarische Bouillon
- Gember/Peer Soep op basis van de Courgette Soep
- 1/2 peer
- 20 gram gember (stuk van ongeveer 3 cm)
Instructies
- 1. Was en snijdt de groente voor gebruik in de blender.
- 2. Breng ze vervolgens aan de kook voor ongeveer 30 min, zodat ze een beetje doorzichtig beginnen te worden.
- 3. Laat ze vervolgens afkoelen voordat je ze in de blender doet.
- 4. Stop alle groenten in de blender, samen met ongeveer de helft (400 ml) van de bouillon.
- 5. Voeg daarna eventueel extra bouillon toe naar eigen smaak.
- 6. Gember/Peer Soep
- 7. Voeg de 2 extra ingrediënten toe aan het mengsel
MEER RECEPTEN