Gember/Peer Soep op basis van Courgettesoep

Ingrediënten
  • 2 geschilde Courgettes
  • 2 ongeschilde Zomer- of Hokkaido Pompoenen
  • 1 geschilde Koolraap
  • 1 a 2 Sjalotjes
  • 800 ml Kip- of Vegetarische Bouillon
  • Gember/Peer Soep op basis van de Courgette Soep
  • 1/2 peer
  • 20 gram gember (stuk van ongeveer 3 cm)
Instructies
  • 1. Was en snijdt de groente voor gebruik in de blender.
  • 2. Breng ze vervolgens aan de kook voor ongeveer 30 min, zodat ze een beetje doorzichtig beginnen te worden.
  • 3. Laat ze vervolgens afkoelen voordat je ze in de blender doet.
  • 4. Stop alle groenten in de blender, samen met ongeveer de helft (400 ml) van de bouillon.
  • 5. Voeg daarna eventueel extra bouillon toe naar eigen smaak.
  • 6. Gember/Peer Soep
  • 7. Voeg de 2 extra ingrediënten toe aan het mengsel
MEER RECEPTEN