Papaya Passie recept

Ingrediënten
  • 235 ml Mango nectar
  • 145 gram Papaya stukjes (verwijder de zaden)
  • 1 eetlepel vers Limoensap
  • 125 gram bevroren ananasstukjes
  • 1/2 banaan in 2 gesneden en bevroren
  • 110 gram bevroren Ijsblokjes
Instructies
  • 1. Voeg alle ingrediënten in de genoemde volgorde toe aan de Fourside Jar
  • 2. Let op de deksel en selecteerd het programma 'ice crush'
  • 3.
Voedingswaren
  • portiegrootte 355 ml
  • Vet 0 gram
  • Cholesterol 0 mg
  • Natrium 5 mg
  • Koolhydraten 41 gram
  • Vezels 3 gram
  • Suiker 31 gram
  • Eiwit 1 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *