Pindakaas Hondenkoekjes

Ingrediënten
  • 250 ml Vetvrije Melk
  • 240 gram Pindakaas
  • 1 eetlepel Bakpoeder
  • 245 gram Tarwebloem
Instructies
  • 1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
  • 2. Voeg de melk en de Pindakaas toe aan de WildSide+ Jar en selecteer het programma 'Batter'.
  • 3. Voeg het bakpoeder en de helft van de tarwebloem toe aan de jar. Zorg er voor dat de deksel er goed op zit en selecteer 'Pulse'. Gebruik deze knop tot de gewenste textuur is bereikt. gebruik een spatel om de zijkanten van de Jar mee te nemen.
  • 4. Het is nu tijd voor het overgebleven bloem, zorg ervoor dat de deksel er vervolgens goed op zit. Druk vervolgens weer op de 'Pulse' knop tot alles is gemengd.
  • 5. Plaats het deeg nu op een ingevet oppervlak of gebruik bloem. Rol dit uit tot een deegbodem van 6 mm dikte. Snijdt vervolgens de gewenste vorm in het deeg.
  • 6. Plaats het op een ingevette bakplaat en bak voor 20 minuten (goudbruin).
Voedingswaren
MEER RECEPTEN