Pizza deeg

Ingredienten
  • 3/4 kopje warm water
  • 1 eetlepel droge active gist
  • 1 eetlepel honing
  • 1 kopje bloem
  • 1 kopje witte volkoren bloem
  • 1 eetlepel koolzaadolie
  • 1/2 theelepel zout
  • pizza saus
  • favoriete pizza toppings
Instructies
  • 1. Doe water, gist en honing in de kan. Bevestig de deksel en druk 1-2 keer op “pulse”. Laat het deeg rusten voor 5-10 minuten
  • 2. In een aparte schaal, combineer de bloem en de volkoren bloem
  • 3. Voeg olie, zout en 1/3 van de bloem in de kan. Bevestig de deksel en druk 1-2 keer op “pulse”.
  • 4. Voeg daarna 1/3 van de bloem, bevestig de deksel en druk 3-5 keer op “pulse”. Voeg de resterende bloem toe en pulse – 8 – 10 keer totdat al het bloem is gemixt en het een deegbal wordt
  • 5. Laat het deeg rijzen in de blenderkan met de desksel erop.
  • 6. Verwarm de oven tot 240 graden
  • 7. Rol het deel uit
MEER RECEPTEN