Rainbow ice Cream for Prideweek
Ingrediënten
- Rood/roze laag:
- 1/2 Diepvries banaan
- 82 gram Yoghurt
- 110 gram Aardbeien en Frambozen mix (rood fruit)
- 2 eetlepels Water of Melk naar keuze
- Oranje laag:
- 1/4 Diepvries Banaan
- 82 gram Yoghurt
- 1 grote Wortel (gestoomd)
- 1/2 Sinaasappel
- 1 Abrikoos (ontpit)
- 2 eetlepels Water of Melk
- Gele laag:
- 1/4 Diepvries Banaan
- 61 gram Yoghurt
- 140 gram Diepvries Ananas
- Het vruchtvlees van een gehele Mango
- 1/4 theelepel Kurkuma
- 2 eetlepels Water of Melk
- Groene laag:
- 1/4 Diepvries Banaan
- 163 gram Yoghurt
- 70 gram Ananas
- Handjevol Spinazie
- 3 eetlepels Water of Melk
- Blauwe laag:
- 1 Diepvries Banaan
- 82 gram Yoghurt
- 105 gram Diepvries Ananas
- Klein beetje Blauwe Spirulina
- 3 eetlepels Water of Melk
- Paarse laag:
- 1/2 Diepvries Banaan
- 82 gram Yoghurt
- 142 gram Bessenmix (met Framboos)
- 2 eetlepels Water of Melk
- Magenta laag:
- 1/4 Diepvries Banaan
- 82 gram Yoghurt
- 56 gram Aardbeien en Frambozenmix
- 1 kleine gestoomde Biet
- 3 eetlepels Water of Melk
Instructies
- 1. Maak en meng alle kleuren apart van elkaar. Verdeel ze vervolgens over je ijsmal in de kleuren van de regenboog.
- 2. Leg ze in de vriezer voor tenminste 6 uur, serveer voor de ultieme verkoeling!
MEER RECEPTEN