Vegan Chocolade Mousse
Ingrediënten
- 2 eetlepels Agave Siroop
- 1 eetlepel Kokosolie
- Snufje Zout
- 80 gram melk/pure Chocolade
- 1 eetlepel Cacaopoeder
- 2 rijpe Avocado's (gepeld en ontpit)
Instructies
- 1. Voeg alle ingrediënten met uitzondering van de avocado toe aan een magnetronvriendelijke schaal/kom. Zet dit op 750 Watt voor 20-30 seconden in de magnetron. Laat het vervolgens afkoelen op kamertemperatuur.
- 2. Voeg de avocado's toe aan de Twister Jar en plaats de deksel er op. Zet de blender nu op Speed 1 voor ongeveer 10 seconden.
- 3. Voeg nu het chocolademengsel toe bij de avocado, selecteer speed 1 en blend dit voor 5-10 seconden (tot het mengsel goed geroerd is.)
- 4. Stop het mengsel nu in 4 kleine bakvormpjes/soufflevormpjes en laat dit voor minstens een 1 uur in de koelkast staan.
Voedingswaren
- voedingswaarden per portie
- Vet 22 gram
- Verzadigde Vetten 7 gram
- Zout 82 mg
- Koolhydraten 26 gram
- Vezels 8 gram
- Suikers 16 gram
- Proteïne 3 gram
MEER RECEPTEN