Vegan Chocolade Mousse

Ingrediënten
  • 2 eetlepels Agave Siroop
  • 1 eetlepel Kokosolie
  • Snufje Zout
  • 80 gram melk/pure Chocolade
  • 1 eetlepel Cacaopoeder
  • 2 rijpe Avocado's (gepeld en ontpit)
Instructies
  • 1. Voeg alle ingrediënten met uitzondering van de avocado toe aan een magnetronvriendelijke schaal/kom. Zet dit op 750 Watt voor 20-30 seconden in de magnetron. Laat het vervolgens afkoelen op kamertemperatuur.
  • 2. Voeg de avocado's toe aan de Twister Jar en plaats de deksel er op. Zet de blender nu op Speed 1 voor ongeveer 10 seconden.
  • 3. Voeg nu het chocolademengsel toe bij de avocado, selecteer speed 1 en blend dit voor 5-10 seconden (tot het mengsel goed geroerd is.)
  • 4. Stop het mengsel nu in 4 kleine bakvormpjes/soufflevormpjes en laat dit voor minstens een 1 uur in de koelkast staan.
Voedingswaren
  • voedingswaarden per portie
  • Vet 22 gram
  • Verzadigde Vetten 7 gram
  • Zout 82 mg
  • Koolhydraten 26 gram
  • Vezels 8 gram
  • Suikers 16 gram
  • Proteïne 3 gram
MEER RECEPTEN