Vegetarische Quiche

Ingrediënten
  • 176 gram Cheddar Kaas (geraspt)
  • 6 Eieren
  • 2 Lente-uien (doormidden gesneden)
  • 1/4 Groene Paprika
  • 1/4 Rode Paprika
  • 375 ml Magere melk (amandelmelk)
  • 1/2 theelepel Zeezout
  • 1/4 theelepel Zwarte Peper
  • 15 gram Spinazie
Instructies
  • 1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  • 2. Verdeel 117 gram van de Cheddar Kaas over de bodem van een taartvorm met een diameter van 23 centimer.
  • 3. Voeg de eieren, de lente-uien, de groene paprika, de rode paprika, de melk en het zout toe aan de WildSide+ Jar en zorg er voor dat deksel er goed op zit. Selecteer het programma 'Batters' of blend op een medium-low speed voor 30 seconden.
  • 4. Voeg de Spinazie toe aan de Jar en druk de Pulse knop voor 3-4 keer in.
  • 5. Verdeel het mengsel over de taartbodem met de cheddar kaas en verdeel het laatste beetje kaas hier overheen.
  • 6. Bak het quichemengsel voor 35-45 minuten.
Voedingswaren
MEER RECEPTEN