Witte Bonen Chili met Kip

Ingrediënten
  • 443 ml Kippenbouillon
  • 1/2 Avocado (ontpit en geschild)
  • 600 gram Witte Bonen
  • 680 gram Kippenborst in stukjes gesneden
  • 4-5 Jalapenos in stukjes gesneden
  • 1 Ui in stukjes gesneden
  • 164 gram Mais
  • 1 theelepel Zout
  • 1/2 theelepel Zwarte Peper
  • 1 1/2 theelepel Komijnzaadpoeder
  • 1/2 theelepel Knoflookpoeder
Instructies
  • 1. Voeg de bouillon, de avocado en 3/4 van de witte Bonen aan de WildSide+ Jar of de Fourside Jar toe. Selecteer het programma 'Sauces' of blend op een Medium-Low speed voor 30 seconden.
  • 2. Voeg dit toe aan een Slow Cooker. (die deelbaar is)
  • 3. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe aan de slow cooker en mix dit door elkaar.
  • 4. Kook op laag voor voor 8-10 uur en op hoog vuur voor 4-6 uur.
  • 5. Serveertip: Eet het in combinatie met Tortilla's.
Voedingswaren
  • Vet 3 gram
  • Sodium 500 mg
  • Koolhydraten 36 gram
  • Vezels 7 gram
  • Suikers 3 gram
  • Proteïne 10 gram
Benodigdheden
  • Slow Cooker
MEER RECEPTEN