Witte Bonen Chili met Kip
Ingrediënten
- 443 ml Kippenbouillon
- 1/2 Avocado (ontpit en geschild)
- 600 gram Witte Bonen
- 680 gram Kippenborst in stukjes gesneden
- 4-5 Jalapenos in stukjes gesneden
- 1 Ui in stukjes gesneden
- 164 gram Mais
- 1 theelepel Zout
- 1/2 theelepel Zwarte Peper
- 1 1/2 theelepel Komijnzaadpoeder
- 1/2 theelepel Knoflookpoeder
Instructies
- 1. Voeg de bouillon, de avocado en 3/4 van de witte Bonen aan de WildSide+ Jar of de Fourside Jar toe. Selecteer het programma 'Sauces' of blend op een Medium-Low speed voor 30 seconden.
- 2. Voeg dit toe aan een Slow Cooker. (die deelbaar is)
- 3. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe aan de slow cooker en mix dit door elkaar.
- 4. Kook op laag voor voor 8-10 uur en op hoog vuur voor 4-6 uur.
- 5. Serveertip: Eet het in combinatie met Tortilla's.
Voedingswaren
- Vet 3 gram
- Sodium 500 mg
- Koolhydraten 36 gram
- Vezels 7 gram
- Suikers 3 gram
- Proteïne 10 gram
Benodigdheden
- Slow Cooker
MEER RECEPTEN