Zoete Aardappel Chocolade Mousse (voor de feestdagen)

Ingrediënten
  • 2-3 Medium Zoete Aardappelen (gekookt en al afgekoeld)
  • 1 Banaan
  • 8 Dadels
  • 230 ml Kokosmelk
  • 7-9 eetlepels Cacao Poeder
  • 1/8 theelepel Kaneel
  • TOPPINGS
  • 87 gram Granaatappelpitjes
  • 35 gram Kokosvlokken
  • snufje nootmuskaat
Instructies
  • 1. Voeg alle ingrediënten toe aan de Twister Jar en zorg ervoor dat je de deksel er zorgvuldig opzet.
  • 2. Houd de ene hand op de deksel en zet met de andere hand de blender op medium, medium-high speed.
  • 3. Zorg ervoor dat je de Twister Jar tegen de richting indraait tijdens het blenden. Dit doe je voor 50 seconden, of totdat de juiste consistentie is bereikt (glad en creamy)
  • 4. Verdeel het mengsel over 4 bakjes/glaasjes en maak het af met de toppings.
MEER RECEPTEN