Zoete Aardappel Chocolade Mousse (voor de feestdagen)
Ingrediënten
- 2-3 Medium Zoete Aardappelen (gekookt en al afgekoeld)
- 1 Banaan
- 8 Dadels
- 230 ml Kokosmelk
- 7-9 eetlepels Cacao Poeder
- 1/8 theelepel Kaneel
- TOPPINGS
- 87 gram Granaatappelpitjes
- 35 gram Kokosvlokken
- snufje nootmuskaat
Instructies
- 1. Voeg alle ingrediënten toe aan de Twister Jar en zorg ervoor dat je de deksel er zorgvuldig opzet.
- 2. Houd de ene hand op de deksel en zet met de andere hand de blender op medium, medium-high speed.
- 3. Zorg ervoor dat je de Twister Jar tegen de richting indraait tijdens het blenden. Dit doe je voor 50 seconden, of totdat de juiste consistentie is bereikt (glad en creamy)
- 4. Verdeel het mengsel over 4 bakjes/glaasjes en maak het af met de toppings.
MEER RECEPTEN