Zuivel-vrije Chocolade Pasta Recept

Ingrediënten
  • 108 gram Kokosnootolie (gesmolten)
  • 1 theelepel Vanille-extract
  • 130 gram Poedersuiker (of Stevia met een beetje honing)
  • 260 gram gebrande Hazelnoten
  • 50 gram Cacaopoeder
Instructies
  • 1. Voeg de kokosnootolie en de hazelnoten toe aan je Wild/FourSide Jar. (De Twister Jar, is er handig bij dit gerecht maar niet noodzakelijk. Anders moet je tussendoor het mengsel naar het midden scheppen en weer opnieuw blenden totdat het goed is en dit doe je dan 3x) En zorg er vervolgens voor het de deksel goed op de blender wordt geplaatst. Blend dit op een low speed voor 15 seconden en voer dit langzaamaan op naar een high speed voor 35 seconden.
  • 2. Voeg nu de cacaopoeder, het vanille-extract en de poedersuiker toe. Zorg er voor dat de deksel zorgvuldig geplaatst wordt. Blend dit op een medium speed voor 50 seconden.
  • 3. Bewaar dit in een dichte container in de koelkast voor 4-6 weken. Het is wel handig om de pasta voor het smeren uit de koelkast te halen en zorgen dat deze op kamertemperatuur is.
Voedingswaren
  • 2 eetlepels bevat:
  • Vet 13 gram
  • Verzadigde Vetten 4 gram
  • Cholesterol 0 mg
  • Natrium 0 mg
  • Koolhydraten 12 gram
  • Vezels 2 gram
  • Suikers 10 gram
  • Proteïne 2 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *