Cookie Dough ijs
Ingrediënten
- 30 ml Melk en 30 ml Slagroom
- 88 ml Gecondenseerde Melk
- 1/2 theelepel Vanille-extract
- 1 ml Vers Citroensap
- 6 eetlepels (85 gram) CookieDough ( Keuze uit alle soorten CookieDough te vinden in het diepvriesvak)
- 1 tray Melkblokjes (1 tray van een ijsklontjesvorm met melk in de diepvries)
Instructies
- 1. Voeg alle ingrediënten toe zoals in de bovengenoemde volgorde en zorg er voor dat de deksel er goed op zit.
- 2. Selecteer het programma 'Ice Cream'.
- 3. Mocht jouw blender geen 'Ice Cream' functie hebben, blend dan de eerste 15 seconden op een 'Low speed' en vervolgens op een Medium/High Speed voor 30 seconden. Wanneer de gewenste textuur nog niet bereikt is kun je altijd de 'Pulse' knop zo vaak als nodig indrukken.
Voedingswaren
- 250 calorieën
- Vet 11 gram
- Verzadigde Vetten 6 gram
- Cholesterol 20 mg
- Sodium 150 mg
- Koolhydraten 31 gram
- Suikers 25 gram
- Proteïne 5 gram
MEER RECEPTEN