Cookie Dough ijs

Ingrediënten
  • 30 ml Melk en 30 ml Slagroom
  • 88 ml Gecondenseerde Melk
  • 1/2 theelepel Vanille-extract
  • 1 ml Vers Citroensap
  • 6 eetlepels (85 gram) CookieDough ( Keuze uit alle soorten CookieDough te vinden in het diepvriesvak)
  • 1 tray Melkblokjes (1 tray van een ijsklontjesvorm met melk in de diepvries)
Instructies
  • 1. Voeg alle ingrediënten toe zoals in de bovengenoemde volgorde en zorg er voor dat de deksel er goed op zit.
  • 2. Selecteer het programma 'Ice Cream'.
  • 3. Mocht jouw blender geen 'Ice Cream' functie hebben, blend dan de eerste 15 seconden op een 'Low speed' en vervolgens op een Medium/High Speed voor 30 seconden. Wanneer de gewenste textuur nog niet bereikt is kun je altijd de 'Pulse' knop zo vaak als nodig indrukken.
Voedingswaren
  • 250 calorieën
  • Vet 11 gram
  • Verzadigde Vetten 6 gram
  • Cholesterol 20 mg
  • Sodium 150 mg
  • Koolhydraten 31 gram
  • Suikers 25 gram
  • Proteïne 5 gram
MEER RECEPTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *